Retourneren

Retourneren


Na het plaatsen van uw bestelling kunt u binnen 14 dagen afzien van de koop in onze webshop. Na deze termijn vervalt dit recht op herroeping.
Voor het retourneren van uw pakket, gelieve contact op te nemen via de mail of het contactformulier. Zodat wij de retourzending in orde kunnen maken. Gelieve hierbij uw ordernummer en de reden van retour te vermelden. U ontvangt een reactie met een retourlabel en retourbon.
Heeft u een verkeerd product ontvangen? Geef dit dan duidelijk bij ons aan en vermeld ook of u het juiste product alsnog wilt ontvangen of dat u liever uw geld terug krijgt.

Retourvoorwaarden

Terugbetaling
Het aankoopbedrag van uw bestelling wordt zo snel mogelijk gecrediteerd, in ieder geval binnen 10 werkdagen. Deze betaaltermijn start op het moment dat het retourpakket bij ons ontvangen is.

Zodra we uw retour hebben verwerkt, ontvangt u van ons een e-mail. Op de dag dat wij de retourzending hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, geven wij opdracht om het geld aan u terug te storten. Het crediteren verloopt altijd via dezelfde weg als de originele betaling, tenzij anders afgesproken. Heeft u bij het retourneren niet aan onze voorwaarden voldaan? Dan blijft de betalingsverplichting bestaan. In dat geval ontvangt u daarvan altijd bericht.

Een foutieve bestelling gedaan, maar al wel betaald. Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan regelen wij de creditering direct voor u.

Hoe u uw geld terugkrijgt, hangt af van hoe je je bestelling hebt betaald.

Ruilen van producten

Het is niet mogelijk om producten uit onze webshop te ruilen. U kunt de producten volgens de retourprocedure terug sturen en in de webshop een nieuwe bestelling plaatsen.